Zobacz wątek - Nowe Kamienie Milowe Kina?
Nowe Kamienie Milowe Kina?
• Strona 1 z 1
Nowe Kamienie Milowe Kina?
No właśnie. Gdy ostatnio głośno zrobiło się o Avatarze to czy tylko mnie szlag trafia gdy hordy kreują te produkcję na niewiaodmo jakie osiągnięcie kina? Avatar obraził 99% mojego IQ bo 1% robił "uuuu....jakie to wszystko kolorowe". No więc jak dla mnie fabuła nie istnieje a gra aktorska jest tak naturalna jak pierwsza wizyta u teściów. Historia ma więcej dziur logicznych niż kodeks pracy i prawo karne razem wzięte a reżyser ma jeszcze czelność twierdzić, że ma materiału fabularnego na jeszcze 2 filmy. Skąd bierze się fascynacja filmem który powinien dostać oskara za faktycznie tytaniczną robotę przy efektach i opierdziel za całą resztę?
Temat poświęcam pytaniu : W którą stronę zmierza światowe kino i czy bardzo tam śmierdzi?
Temat poświęcam pytaniu : W którą stronę zmierza światowe kino i czy bardzo tam śmierdzi?
- Ornery_Boy
Re: Nowe Kamienie Milowe Kina?
Jeśli wszystko idzie w strone "avatarowania" filmów to fakt oprócz efektów specjalnych nic w nich nie będzie. 
- Black_raven_1979
• Strona 1 z 1